Afgelopen twee dagen - Reisverslag uit Ushuaia, Argentinië van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu Afgelopen twee dagen - Reisverslag uit Ushuaia, Argentinië van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu

Afgelopen twee dagen

Door: Wilma, Wil, Eveliene & Stefan

Blijf op de hoogte en volg Eveliene Stefan Wil en Wilma

30 November 2008 | Argentinië, Ushuaia

Hallo,

Gisteren zijn we aan land gegaan,in het Zuidelijkste stadje van Chile. We gaan dan van boord en worden met de reddingsboten aan wal gebracht. Toen we terug vaarden, keek die eikel achter het roer niet goed uit en er knalde twee ramen en een zijgevel uit, net waar Eveliene Stefan zaten: waarop ik riep helpie helpie we zijn van de zinkende. Meteen trok ik (Wilma) mijn reddingsvest aan, maar gelukkig viel het allemaal mee.

Vanmorgen om 7.30 uur uit ons bed om de gletsjers te bekijken echt schitterend. Daarna zij de pasgetrouwde nog ff terug gegaan naar bed. Wilma kwam een winkel op de boot tegen waar alles 7 dollar kosten en het 6de artikel was 1 dollar. Kortom shop time en onze Will stond te stralen hihihhi.

Om 12.45 uur zijn we met een excursie meegeweest. Met de bus naar het treinstation en daarna met een stoomlocomotief de bergen in, door een natuurreservaat. Vroeger stond daar een gevangenis etc etc. Daarna hebben we wat gedronken in een soort van, oude schuur, en daar werden Argentijnse dansen voor ons gedaan erg leuk allemaal.

We vinden het wel erg jammer dat we vanaf de boot geen foto's kunnen maken maar jullie moeten geloven dat we niet in het Biesbosch zitten.

Nou luitjes, wij kijken weer uit naar jullie berichten morgen hebben we een dag op zee en dan zijn we dinsdag op de Falkland eiland waar we wederom een excusie gaan maken dus dan komen er weer berichten.

Oja we stonden aan de verkeerde kant van het schip dus we hebben de orka's gemist maar wellicht zien we die morgen als we op zee zijn.

Heel veel lieve groeten van ons vier!!

• 30 November 2008 - 22:40

Wout En Ineke:

wat zullen jullie veel te vertellen hebben als jullie terug komen. wij zijn erg benieuwd naar al die foto's en verhalen . geniet ervan veel plezier gr. aan iedereen
    doeiiii wout en ineke

• 01 December 2008 - 09:04

Albert En Francien:

Jullie hebben in ieder geval weer spannende dingen meegemaakt. We zijn ook wel benieuwd wat de ervaringen zijn op de Falklandeinlanden zijn. Beetje raar dat om dat stukje land nog niet zo lang geleden oorlog is gevoerd tussen Britten en Argentijnen. Ook veel vreemd idee dat je zo ver weg ineens op een stukje Brits grondgebied zit.

Albert en Francien.

• 01 December 2008 - 09:36

Mirella:

Wat een spannende avonturen zeg, en Stefan en Eveliene, jullie zijn toch niet gewond geraakt he? Wel weer veel gezien,
    Het lijkt me allemaal erg indrukwekkend om mee te maken. ik ben benieuwd naar de foto's.
    Nou allemaal weer erg veel groetjes van ons hier uit Sprang-City, dan ga ik nu onze Kas uit school halen.
    Veel liefs.

• 01 December 2008 - 11:46

Kees En Helma:

Dan hebben onze kinderen het er weer goed af gebracht dan,`n goede engelbewaarder zullen ze wel hebben.Jammer dat jullie die grote zeedieren hebben gemist, wie weet wat je nog tegen komt,maak er maar veel foto`s van dan kunnen wij er ook van mee genieten.Veel plezier op de Falklandeilanden en pas goed op je zelf.
    Groetjes en xxx Kees en Helma

• 01 December 2008 - 14:24

Ton:

wat een gezellig bericht weer behalve dan van het "klein incidentje" ik zou ook gillen hoor
    Goed van je dat je je niet gedragen hebt als een hollander kijken kijken en nie kopen Verrassend dat Wil hierbij heeft staan te stralen hahahahahahhahaha
    Ben reuze benieuwd naar de fotoos maar die zal ik zeker te zien krijgen als jullie weer terug zijn
    Hier alles oke
    geniet van de reis en tot het volgende bericht
    Groeten aan iederen en een dikke zoen ton

• 01 December 2008 - 14:47

Jan En Ana:

hallo een mooi avontuur heb je gehad die walvissen komen wel maak je maar geen zorgen volgende keer jij en wil aan de ene kant en stefano en eveliene aan de andere kant dan heb je ze zeker.
    over 20 dagen kun je ons alles vertellen.
    groetjes jan en ana

• 01 December 2008 - 20:14

Peter:

Hai jullie daar hier dan eindelijk een bericht van onze Peer. het gaat goed met jullie want ik hou het wel mee bij wat er allemaal afspeeld aan boord. We zijn gisteren met Sjan,marieke en ik naar de winterfair geweest,in de brabanthallen en daarna naar Wim en Lian waar het ook goed vertoeven was.Het weer is hier niet zo best maar dat is niet zo erg want wij moeten toch werken. Bij jullie is het weer goed en dat moet ook want jullie hebben vacantie. Ik wens jullie nog een heeeeeele goede en mooie reis en veul seplier,en vat er maar unne goeie pint op, misschien schrijf ik nog eens; nu heb ik het te druk met het worstebrood voor de kerstdagen. groetjes PEER SJANNEKE WILLEMPIE MARIEKE DAAAAAAAAAAAAAG.

• 02 December 2008 - 06:50

Helma:

halo allemaal

wat een spannend avontuur weer heb erg gelachen ik zag het weer ff helemaal voor me wilma ons zwemles helpie helpie meer vertel in niet kijkers moet wilma maar eens uitleggen hihi
    genieten jullie nog maar even verder hopelijk zien jullie de orka,s nog
    en op de falkland eilanden

lieve groetjes helma

• 02 December 2008 - 09:22

Jolanda En Wim:

Hallo,

Ik wilde je even laten weten dat wij papa en mama zijn geworden. We hebben op 25 november een zoontje Luuk gekregen!Alles gaat nu goed. Hij heeft even in het ziekenhuis gelegen omdat hij te geel zag. Veel plezier nog daar en tot snel.

Groetjes

• 02 December 2008 - 17:04

Woutje/ineke:

Hello howareyou ;Dit was wel een spannend bericht zeg maar gelukkig niks aan de hand . Maar nu weten jullie nog niet of het zeewater lekker is.Geniet er nog goed van want het is zo 10 dec.Oh ja hadden j.l. zondag nog gezeellig gefeest bij Wim en Lian veel gedronken en gefreten natuurlijk was goed gezorgt heerlijk. doeiiiiiiiii mazzel.

Verslag uit: Argentinië, Ushuaia

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili.

10 December 2008

Falkland

30 November 2008

Afgelopen twee dagen
Eveliene Stefan Wil en Wilma

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili. Stefan en Eveliene hebben nog niet eerder gevlogen Dus pakken we het meteen goed aan... 17 uur lang vliegen met een tussen stop in Atlanta (Amerika) van 6uur.... Allereerst gaan we op familiebezoek van 8 dagen. De broer van Wilma (Jan) die dan weer tevens de oom is van Eveliene woont in Santiago de Chili samen met zijn vrouw Ana en 2 kinderen. Hij woont in de kunstenaarswijk(zo staat geschreven...)Bellavista. Wij gaan de stad bezichtingen en na 8 dagen gaan we per cruiseschip vanuit Valparaiso om Zuid-Amerika heen. We zitten maar drie hele dagen op het schip en de andere dag gaan we van boord en het bezoeken verschillende plaatsen en natuurschoon aan het zuidelijke deel van Zuid-Amerika... Na een dagje Urugay meren we op 7 december aan in Buenos Aires (Argentinië) Daar hebben we nog een overnachtiging en met een tussen stop van 12uur in Atlanta komen wij op 10 december weer aan in Amsterdam. Kortom wij gaan genieten van deze verre reis, familie, cultuur, zon, zee en bijzondere indrukken. Genieten jullie mee!! Wij zullen met enige regelmaat een bericht op deze site zetten. Vergeten jullie ook niet om zo af en toe een bericht te mailen naar ons en oja alle nieuwtjes graag ook doormailen. Mocht de boot zinken, geen nood, onze Wil kan overal staan en wij hebben een zwemdiploma.

Actief sinds 24 Sept. 2008