Ze mag komen - Reisverslag uit , van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu Ze mag komen - Reisverslag uit , van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu

Ze mag komen

Door: Wilma, Wil, Eveliene & Stefan

Blijf op de hoogte en volg Eveliene Stefan Wil en Wilma

19 November 2008 | ,

Hallo allemaal,

Vandaag hebben we Santiago doorkruist. We zijn in het dure gedeelte geweest, waar de straten schoon zijn. De metrokostte 2 euro voor 6 personen, dat is nog eens leuk reizen met het openbaar vervoer.
In het dure gedeelte is de nederlandse ambassade. Anna en Jan moesten daar checken of alle papieren in orde waren en dat Anna dus naar nederland mag komen.
Daarna zijn we het centrum ingeweest om een cadeau voor Anna te kopen omdat zij veel voor ons gedaan heeft en nog steeds doet. We hebben (zoals Wilma zegt) een fentileter voor haar gekocht. Daarna hebben Jan en Anna een taxi naar huis genomen en hebben wij met zijn vieren Santiago bekeken al lopend. Erg mooi, maar wel erg druk. Ook goed uitkijken met oversteken hier, want ze rijden je hartstikke dood. Weer erg veel mooie dingen gezien.
Morgen gaan we Maria bezoeken boven op de berg hier en daarna zien we weer verder.
We houden jullie op de hoogte!!!

• 20 November 2008 - 10:19

Ton:

Wederom een gezellig en leuk bericht
    Jullie komen nog eens schatrijk terug hahahahha
    Morgen bij maria aan me denken he wilma !!
    Ik ga nu snel weer aan t werk Verschil moet er nl zijn he !!hahaha
    Veel plezier en groeten voor iedereen
    Ton

• 20 November 2008 - 12:42

Ton:

ooohhh wilma jij belt en ik ben van de afdeling weg Wat jammer maar wat ontzettend lief dat je naar me wilde bellen Dank je wel Wat het kaarsje betreft dat is ivm ..... op t werk en heeft niets met een uitslag te maken overigens nog steeds niets bekend
    Nogmaals heel hartelijk bedankt en ga verder met genieten
    Dikke zoen Ton

• 20 November 2008 - 13:29

Kris, Wendy En Lotte:

Leuk om jullie berichtjes te lezen. het is fijn te horen dat het allemaal goed is daar. Ook fijn dat alle papieren in orde zijn zodat ze deze kant op kunnen komen.

Verder zijn wij natuurlik heel erg benieuwd naar jullie verhalen.

p.s. leuke foto's

Groetjes famillie Mathijssen

• 20 November 2008 - 13:45

Mien En Geert:

Hoi allemaal,
    Geniet van de prijzen in de winkels en rest.
    Wil zal straks wel zeggen
    als hij weer thuis is,w"he is het hier toch allemaal verrekkes duur,de prijs voor gedane arbeid kan hij dus naar beneden doen,geintje, geniet ervan van het heerlijke weer en cultuur,want over 3weken is het weer wennen in nederland
    Koud nat en de kachel aan.
    groeten van fam. Hamers
    Schoorstr.

• 20 November 2008 - 17:14

Roderic:

Hey Willemijn en de anderen,

Leuk dat jullie het goed naar jullie zin hebben.

Wilma ik wilde je even bedanken voor de leuke kaart :)

Fijne vakantie nog en tot december.

Groetjes Roderic

• 20 November 2008 - 19:33

Ans En Albert:

Mooi dat jullie zunne leuke vakaantie hebbe, ook een mooie seit van woar zedde nou leuke foto s ook en mooi um te zien hoe de doar amoal goi en hoe ze wone.
    Tege Evelien zegge da de post al desastreuze vorme on begint te neme,
    en da ut huis ur nog stoi, teminste net nog.
    Oo ja mooie foto trouwens van Wil mee dieje slager.
    Groetjes vanuit ut kouwe Udenhout.

• 21 November 2008 - 09:23

Siem:

Ome Jan heeft wel veel messen zeg!
    Veel plezier nog daar aan de andere kant van de wereld! Geniet maar extra van de lekkere temperatuur, want hier is het koud, brrrr.
    Groetjes!

Verslag uit: ,

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili.

10 December 2008

Falkland

30 November 2008

Afgelopen twee dagen
Eveliene Stefan Wil en Wilma

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili. Stefan en Eveliene hebben nog niet eerder gevlogen Dus pakken we het meteen goed aan... 17 uur lang vliegen met een tussen stop in Atlanta (Amerika) van 6uur.... Allereerst gaan we op familiebezoek van 8 dagen. De broer van Wilma (Jan) die dan weer tevens de oom is van Eveliene woont in Santiago de Chili samen met zijn vrouw Ana en 2 kinderen. Hij woont in de kunstenaarswijk(zo staat geschreven...)Bellavista. Wij gaan de stad bezichtingen en na 8 dagen gaan we per cruiseschip vanuit Valparaiso om Zuid-Amerika heen. We zitten maar drie hele dagen op het schip en de andere dag gaan we van boord en het bezoeken verschillende plaatsen en natuurschoon aan het zuidelijke deel van Zuid-Amerika... Na een dagje Urugay meren we op 7 december aan in Buenos Aires (Argentinië) Daar hebben we nog een overnachtiging en met een tussen stop van 12uur in Atlanta komen wij op 10 december weer aan in Amsterdam. Kortom wij gaan genieten van deze verre reis, familie, cultuur, zon, zee en bijzondere indrukken. Genieten jullie mee!! Wij zullen met enige regelmaat een bericht op deze site zetten. Vergeten jullie ook niet om zo af en toe een bericht te mailen naar ons en oja alle nieuwtjes graag ook doormailen. Mocht de boot zinken, geen nood, onze Wil kan overal staan en wij hebben een zwemdiploma.

Actief sinds 24 Sept. 2008