Nog maar ff werken
Door: Eveliene & Stefan
Blijf op de hoogte en volg Eveliene Stefan Wil en Wilma
09 November 2008 | Nederland, Udenhout
en dan vrijdag... vliegen!!! En wel voor de eerste keer voor ons beide.
Later meer!
10 November 2008 - 09:12
Diny Melis:
wij wensen jullie een super mooie vakantie geniet ervan en denk aan ons ,horen gauw weer,dikke kus diny en de rest -
10 November 2008 - 09:24
Ingrid:
Hallo,
Werkse nog even en dan lekker vakantie !
Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie, geniet ervan, en we hopen veel mooie verhalen te lezen op jullie site.
Groetjes Ingrid, Jeroen, Teun en Niek. -
10 November 2008 - 11:36
Helma V. Daelen:
Leuk die foto`s erbij en wat ziet tante Wilma er goed uit, Gr. ook van Kees -
10 November 2008 - 12:01
Esther & Marcel:
Heel veel plezier samen, we gaan jullie site zeker in de gaten houden.... -
10 November 2008 - 12:38
Mirella:
Wij wensen jullie met z'n vieren erg veel plezier tijdens jullie vakantie,en zullen de site vaak lezen. We zijn erg benieuwd naar de verhalen.
groetjes Mirella, Dirk-jan, Kas en Tess. -
10 November 2008 - 13:44
Peggy Aka Peps:
Hey Wilma,
Ik wens jullie allen een heerlijke vakantie toe! Je hebt het verdiend!! Ik zal regelmatig even checken.
Ciao,
Peps -
10 November 2008 - 16:58
Jan En Ana:
nog 5 dagen dan in het mooie chile we zullen jullie een heel mooie tijd geven hier.
en dan kan ik eindelijk mijn zusje weer eens vast pakken na 2 jaar.
we kunnen haast niet wachten.
groetjes jan en ana -
10 November 2008 - 17:20
Brigitte & Pieter:
Nog een paar nachtjes slapen en daar gaan ze hoor, lekker vliegen voor het eerst en nog veel belangrijker, eindelijk op huwelijksreis en wat voor een!!!! Zijn super jaloers hoor (HA HA). Echt super veel plezier gewenst op deze vast en zeker hele mooie reis om nooit te vergeten. dikke kus van ons!!! -
10 November 2008 - 18:13
Peter En Sjan:
Hey Wil-Wilma-Stefan en Evelien
Wij willen jullie vanaf hier een hele fijne vakantie toewensen,heel veel plezier-lol en wijsheid voor alle indrukken die er gaan komen,groetjes aan Jan en we gaan het allemaal volgen op deze site.
groetjes -
10 November 2008 - 20:10
Helma:
hallo wil wilma
stefan en evelien
het begint nu echt te korten jullie kunnen de koffers al vast gaan pakken de laatste boodschapjes kunnen worden gedaan (vergeet geen zonnebrand etc etc)
ik lees dat jan en ana staan te springen
wij wensen jullie allen een gave,super,mooie,
leerzame en vooral veel lol samen en gezellige tijd toe met zijn viertjes en we houden jullie in de gaten hoor we willen van uit berkel enschot meegenieten
dikke KUS helma xxx -
11 November 2008 - 20:08
Henny En Sytse:
Hallo luitjes, wij wensen jullie kei veel plezier tijdens jullie reis, en gaan zeker alles volgen, zodat wij kunnen genieten van jullie verhalen.
Gr. en genieten he, doeggggg Henny en Sytse -
11 November 2008 - 20:09
Debby:
Hallo,
Een hele fijne vakantie toegewenst!!!
Heel veel plezier.
Groetjes
Debby-Bart
Sem & Luna xxx -
11 November 2008 - 20:10
Sabine:
Hoi Wante Tilma!!
Ik wens jullie een SUPER fijne vakantie! Geniet ervan!!
X Sabine -
11 November 2008 - 20:29
Judith & Papa:
Hey luitjes,
Wat gezellie zeg!! We zouden zo mee willen. Wel leuk zo'n site...kunnen we jullie in de gaten houden.
Eef en Steef tot donderdag, dan komen we meteen na het eten nog effe langs.
Wante Tilma en uncle Will, als ik jullie niet meer zie, geniet ervan, laat je lekker verwennen en veel groetjes aan ome Jan en Anna.
xxx Judith, fiance, Luna en ons pa -
11 November 2008 - 21:31
Jolanda:
Hallo!
Leuk zo'n site!
Heel veel plezier op jullie vakantie. Jullie hebben er lang genoeg naar uit kunnen kijken en nu is het dan zover.
Geniet ervan....
Jolanda en Wim -
11 November 2008 - 22:07
Oda:
Ik wist het nog niet, maar ik wens jullie een hele fijne vakantie! En Wilma, echt niet teveel eten,dat zou jammer zijn, je ziet er nu zo goed uit.
Groetjes, ook namens onze Jan -
12 November 2008 - 10:42
Harrie:
ik ga jullie wel volgen echt een vette reis veel plezier toegewenst groetjes van jullie neefje uit winterberg -
12 November 2008 - 12:27
Ferenc En Janny:
Hey,
Wat leuk dat we jullie zo kunnen volgen en mee spieken.
Hele fijne vakantie en geniet ervan.
En tante Wilma voor jou zal ik zeker een kaarsje opsteken.. toy toy toy
liefs Ferenc en Janny -
12 November 2008 - 13:42
Ton Uyt De Willigen:
Lieve Wil,Wilma, Evelien en Stefan
Ik wens jullie heel veel plezier Goede reis en graag heelhuids terugkomen
Heel veel groeten en een dikke zoen Ton -
12 November 2008 - 14:05
Erica:
hoi,wil en de rest nou mensen das een gezellig vooruitzicht,beter dan hier met da .....weer!!
Goeie reis en ben benieuwd naar je reisverslag.heb ut druk met de site want heb een vriendin die zit in gambia voor 1 jaar en een vriendin die reist voor een half jaar door azie.Ik doe tog iets verkeerd volgens mij whahahahahahha!!!!
Geniet ervan en schrijf je weer snel.
houdoe,
gr.erica -
12 November 2008 - 15:30
Rinaverschuuren:
Hoi wilma wil evelien en stefan.
Alvast een super gave vakantie toegewenst,en vergeet niet de groetjes te doen aan mijn neef .
Heel veel plezier,en we volgen jullie leuk dat dat allemaal zo maar kan tegenwoordig.
groetjes jan rina verschuuren. -
12 November 2008 - 19:19
Josy En Piet:
Hallo wereldreizigers: wij wensen jullie nu al een hele hele fijne vakantie: zorg dat je vrijdag uitgeslapen om 5 uur klaar staat, want dan gaat het gebeuren: voor de eerste keer vliegen. Veel plezier en een goede vlucht en vaart. -
13 November 2008 - 15:04
13 November 2008 - 15:04
13 November 2008 - 15:05
13 November 2008 - 18:53
Helma En Kees:
Heel veel Plezier en een fijne reis met z`n 4tjes pas goed op elkaar en vooral op jezelf een fijne vakantie wensen wij jullie toe Kees en Helma -
14 November 2008 - 10:13
Karin:
Goede vlucht....!!! -
14 November 2008 - 22:53
Wim En Gerry:
hallo ik heb net nog even met onze jan en ana op de msn gezeten en ze zijn super blij om jullie te zien en om de champanje te kunnen ontkurken geniet maar maar lekker van en pak er maar eentje van mij of 2