Laatste Dag!!!
Door: Wilma, Wil, Eveliene & Stefan
Blijf op de hoogte en volg Eveliene Stefan Wil en Wilma
22 November 2008 | ,
Koffers inpakken vanavond en morgen vroeg op weg naar Valporiso, waar we op de boot stappen.
Als we op de boot stappen zullen we eens kijken of we de site bij kunnen houden. Waarschijnlijk lukt dat wel, maar misschien dat foto´s wat moeilijker wordt. We zullen zien en jullie ook!!!
Groeten!!!
23 November 2008 - 00:36
Wim En Gerry:
lekker op tijd gaan slapen en mogen op weg naar de boot doe onze jan ana en de kids de groeten van ons mooie foto s hoop dst het op de boot ook lukt nog veel plezier en goede vaart doeiiiiiiiii -
23 November 2008 - 01:47
Ton:
De fotoss zijn weer erg mooi en de berichten erg gezellig en leuk
Ga nu maar heerlijk genieten van jullie cruise
Ik cruise wel naar mijn bed want het is de hoogste tijd
Doe iedereen de groeten en ik hoop dat er vanaf de boot ook weer leuke berichten zullem komen
Heel veel groeten Ton -
23 November 2008 - 11:13
Ans En Albert:
hallo vakantie gangers,
mokt ur nog unne leuke dag van,groetjes on Jan en allemal. -
23 November 2008 - 11:29
Kees En Helma:
Mooie foto`s,als wij dit berichtje sturen zijn jullie onderweg naar de boot,heb hem opgezocht via internet en zo te zien komen jullie daar een heerlijke tijd door met z`n 4tjes.Heel veel plezier en goede vaart. -
23 November 2008 - 12:03
Mien:
Een mooie bootreis toegewenst en veel plezie
r,mooie foto's en wat een mooi weer, hier koud en sneeuw
groeten in chili van G.en M. -
23 November 2008 - 14:22
Hanneke En Geert:
Ja hoor we kunnen hier sneeuwballen gooien .
Koud dus ,dat zal bij jullie wel anders zijn .We kijken weer uit naar de mooie foto,s geniet er van .
groeten uit de akkeravenue. -
23 November 2008 - 15:44
Dennis En Judith:
Halloa allemaal,
Hier een berichtje uit het witte Udenhout. SNEEUWEN!!
Mooie foto's hoor, ziet er goed uit!
Geniet van de cruise en de mooie tocht.
Dikke kus van ons -
23 November 2008 - 17:17
Jan En Ana:
hallo allemaal wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de mooie vakantie hier bij ons toen we jullie weg brachten naar de boot heeft ana heel de tijd gehuild tot ze jullie stem weer hoorden toen ging het een beetje beter. wij wensen jullie een heel goede en fijne boottocht toe en we zien elkaar over 4 weken in nederland
xxxxxjes jan en ana en kay en valentina -
23 November 2008 - 18:51
Mirella En De Rest:
Hallo daar,
Nou die eerste week kan al niet meer stuk, nu nog heerlijk relaxen op de boot, maar dat zal wel lukken.
Veel plezier.
Groetjes Mirella Dj Kas en Tess. -
23 November 2008 - 20:52
Helma:
die mooie eerste week pakken ze niet meer af fijn dat jan en an het ook zo naar hun zin hebben gehad
nu komt de cruise eraan heel veel plezier en we kijken weer uit naar de mooie foto,s van de boot en omgeving daar heel veel plezier en een goede vaart
groetjes uit een wit berkel enschot
albert helma dirk en roy
24 November 2008 - 12:14
Rob:
Op de vijfde foto staat een bijzonder type.
Misschien iemand uit de tijd van De Gevechten???
24 November 2008 - 19:23
Wout En Ineke :
hallo de eerste week was goed nou lekker op de boot.Vergeet je zemvest niet als je in de zee duikt hi hi hi.In ieder geval hele leuke boottocht gewenst ,geniet ervan [ahoy,ahoy.]helpie,helpie,gr.klukkluk. -
24 November 2008 - 20:34
Marij Heijmans:
heey,
Mooie foto's, ik hoop dat je het daar goed naar je zin hebt. Hier gaat alles goed, aleen het is koud en gisteren sneeuwde het! Deze week weer 850 vogeltjes in de zaal! En met de biljarters gaat het ook goed!
Groetjes
Marijke! -
25 November 2008 - 17:48
Helma:
waar blijven de foto,s en het verhaal van de love boot
groet helma