We zijn er!!!!!
Door: Wilma, Wil, Eveliene & Stefan
Blijf op de hoogte en volg Eveliene Stefan Wil en Wilma
15 November 2008 | ,
Na alle ontberingen op vliegvelden (wat zijn amerikanen leip en onaardig) en alle lange wachttijden zijn we uiteindelijk toch aangekomen in Santiago. Jan en zijn gezin hebben ons opgehaald met een busje en ons naar een sfeervol en kleurrijk hotelletje gebracht bij hen in de straat. We hebben net lekker gedouchd en zijn dus weer helemaal schoon. Nu nog even volhouden tot we vanavond vroeg gaan slapen, want dat kunnen we wel gebruiken.
Later weer meer!!!
15 November 2008 - 14:16
Fam Mathijssen:
Hoi allemaal,
Fijn dat jullie er zijn, en dat het tot nu toe goed is verlopen. Zijn erg benieuwd wat jullie allemaal gaan doen en mee gaan maken.
De groetjes aan Ome Jan en de rest.
groetjes Kris, Wendy en Lotte -
15 November 2008 - 14:24
Rachel:
Hallo,
Is het vliegen allemaal mee gevallen. Altijd spannend zo'n eerste keer. Een hele fijne vakantie verder. Geniet er van !
groetjes,
Bastiaan, Rachel en Luuk -
15 November 2008 - 14:32
Josy En Piet:
We wachten met spanning af!!!
Groetjes en kusjes aan allemaal. -
15 November 2008 - 14:34
Kees En Helma:
Fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen.Rust vanavond maar lekker uit.Doe ze daar allen de groeten van ons.
xxx pa en ma -
15 November 2008 - 14:46
Peter En Sjan:
Heel fijn dat jullie veilig zijn aangekomen en een mooi hoteletje hebben ,was zeker wel erg fijn je broer te zien Wilma....hoe die woont en leeft?
Rust maar goed uit dan kan je morgen weer volop genieten van alles daar in Chili.
ps.het kaarsje brand. -
15 November 2008 - 15:37
Ans Albert En De Kie:
leuk dat jullie er zijn
groetjes aan iedereen veel plezier, we hore wel weer
Groetjes Ans Albert en de kientjes -
15 November 2008 - 16:38
Helma En Albert:
hola vakantie gangers
fijn dat jullie veilig zijn aangekomen na zo,n lange reis en zo hartelijk zijn ontvangen door jullie jan en zijn gezin wat zul je blij zijn geweest wilma om jan weer te zien
bij het volgende bericht verwachten we wel wat foto,s oke
buenas noches en morgen weer fris op
we kijken weer uit naar het volgende berichtje
en stefan en evelien hoe is het vliegen bevallen ???
adios helma en albert dirk en roy
15 November 2008 - 16:44
Ton:
Gelukkig jullie zijn goed aangekomen
Gan nu maar heerlijk genieten
Heel veel groeten voor iedereen
Groeten en een dikke zoen Ton -
15 November 2008 - 17:23
TET:
Fijn te horen dat jullie safe zijn aangekomen! Geniet lekker daar! Benieuwd naar jullie verhalen/ foto's!
Veel liefs Tet -
15 November 2008 - 18:18
Mirella:
Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen, hoe was het vliegen bevallen, Eveliene en Stefan?
Groetjes Mirella. -
15 November 2008 - 18:21
Mirella:
Fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen, Viel het vliegen mee, Stefan en Eveliene?
Groetjes aan ome Jan en Ana en de rest.
Groetjes Mirella, Dirk-Jan Kas en Tess. -
15 November 2008 - 18:50
Geert Hanneke Kids:
Fijn dat jullie er zijn ,jullie zullen wel bekaf zijn van de reis .
Lekker vroeg naar bed vanavond .De groeten aan Jan en we blijven jullie volgen .
Groeten de overburen -
16 November 2008 - 09:01
Flavienne:
Ha verwegistanen, hoe is de vliegreis gegaan? Voor herhaling vatbaar? En lekker weertje? -
16 November 2008 - 12:09
Frans Voogt:
Wat is vliegen toch zalig en zeker voor mensen uit de Akkerlaan,Ga genieten van al het mooi's dat daar is, We wachten met spanning op verhalen en foto's.
Groetjes.
Frans/Gerrie