3de poging - Reisverslag uit , van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu 3de poging - Reisverslag uit , van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu

3de poging

Door: Wilma, Wil, Eveliene & Stefan

Blijf op de hoogte en volg Eveliene Stefan Wil en Wilma

21 November 2008 | ,

Goedemorgen luitjes

Derde poging om naar Maria te gaan kijken boven op de berg, zodat we over Santiago de Chili kunnen kijken.
Eerste keer de kabelbaan kapot, gisteren waren ze aan het staken voor een beter salaris.

Jullie zullen begrijpen dat ik (Wilma) me niet in de kabelbaan waag, ik heb gisteren eens ff staan te kijken hartstikke steil, nee nee dezen Hamers blijft met haar benen op de grond.

We hebben besloten dat we zover mogelijk wandelen en daarna met de taxi naar boven gaan dan klappen we er gewoon 3 euro tegen aan hahahaha.
Ik blijf me verbazen over de kosten hier.

Nou ik ga eens kijken of mijn reisgenoten wakker zijn, toedeloe voor iedereen straks na de werkdag FIJN WEEKEND.

Groeten van Ons

• 21 November 2008 - 12:16

Mirella:

Groot gelijk, voor dat geld zou ik me er ook niet aan wagen om in zo'n
    ding te stappen.
    Hier is het weer erg slecht, het heeft hier zelfs gehageld in Sprang City. Lekker hoor dat jullie mooi weer hebben, dat is voor ons hier moeilijk voor te stellen.
    Nou veel plezier maar weer en tot horens.
    Groetjes Mirella.

• 21 November 2008 - 12:29

Louise:

hallo daar.

zo te lezen hebben jullie het goed naar jullie zin.geniet er maar lekker van ,want hier is het harstikke koud. dikke kus van jan louise roel en elsje

• 21 November 2008 - 12:55

Ton:

hahah Die Wilma altijd met beide benen op de grond. Nu weet ik weer waarom ik je zo bewonder ! Liever doodop bij Maria aankomen dan 3 euro voor de taxi. Dat is dan natuurlijk de reden waarom ik op het eind van mijn salaris een stuk maand over houd.
    Maar gelijk heb je hoor.
    Nog een paar uurtjes werken en dan heb ik ook heerlijk weekeind en maandag lekker vrij.Ik denk dat ik morgen even bij je moeder op de koffie ga
    Heel veel groeten aan iedereen
    Dikke zoen Ton

• 21 November 2008 - 12:57

Ton:

houd moet natuurlijk zonde d hahahahha

• 21 November 2008 - 15:17

Helma:

alle goede dingen in drieen moet je maar denken ene wilma we zouden zussen kunnen zijn we houden graag beide beentjes aan de grond toch
    veel plezier nog en tot horens adios
    ik ga zo weekend houden
    liefs helma xxx

• 21 November 2008 - 16:01

Wim En Gerry:

hallo steken jullie even een kaarsje op voor ons bij maria en met de taxi naar boven en te voet naar beneden dan kun je alles op je gemak bekijken op weg naar beneden en veel plezier nog hier kees uit tilburg weer doeiiiiiiiiiiii

• 21 November 2008 - 17:34

Peter / Joke Nouwens:

Hoi Wilma en Wil
    We hebben van de overbuurvrouw deze site. Wij volgen jullie nu ook. Veel plezier.

• 21 November 2008 - 18:32

Wout En Ine:

pak ineens de taxi en zeg dat hij wat langzamer rijdt kun je ook alles op je gemak bekijken veel plezier en geniet van al dat mooi's groetjes

• 21 November 2008 - 20:19

Josy En Piet:

Als je toch bezig bent met kaarsjes opsteken doe er voor ons ook een. Wat de onkosten zijn dat horen we nog wel, kan nog veel zijn met die taxiprijzen daar, ha ha ha ha. Veel plezier en geniet ervan.
    Dikke kussen

• 22 November 2008 - 10:43

Mien:

hoi,W

Verslag uit: ,

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili.

10 December 2008

Falkland

30 November 2008

Afgelopen twee dagen
Eveliene Stefan Wil en Wilma

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili. Stefan en Eveliene hebben nog niet eerder gevlogen Dus pakken we het meteen goed aan... 17 uur lang vliegen met een tussen stop in Atlanta (Amerika) van 6uur.... Allereerst gaan we op familiebezoek van 8 dagen. De broer van Wilma (Jan) die dan weer tevens de oom is van Eveliene woont in Santiago de Chili samen met zijn vrouw Ana en 2 kinderen. Hij woont in de kunstenaarswijk(zo staat geschreven...)Bellavista. Wij gaan de stad bezichtingen en na 8 dagen gaan we per cruiseschip vanuit Valparaiso om Zuid-Amerika heen. We zitten maar drie hele dagen op het schip en de andere dag gaan we van boord en het bezoeken verschillende plaatsen en natuurschoon aan het zuidelijke deel van Zuid-Amerika... Na een dagje Urugay meren we op 7 december aan in Buenos Aires (Argentinië) Daar hebben we nog een overnachtiging en met een tussen stop van 12uur in Atlanta komen wij op 10 december weer aan in Amsterdam. Kortom wij gaan genieten van deze verre reis, familie, cultuur, zon, zee en bijzondere indrukken. Genieten jullie mee!! Wij zullen met enige regelmaat een bericht op deze site zetten. Vergeten jullie ook niet om zo af en toe een bericht te mailen naar ons en oja alle nieuwtjes graag ook doormailen. Mocht de boot zinken, geen nood, onze Wil kan overal staan en wij hebben een zwemdiploma.

Actief sinds 24 Sept. 2008