hallo allemaal!!! - Reisverslag uit , van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu hallo allemaal!!! - Reisverslag uit , van Eveliene Stefan Wil en Wilma Udenhout - WaarBenJij.nu

hallo allemaal!!!

Door: Wilma, Wil, Eveliene & Stefan

Blijf op de hoogte en volg Eveliene Stefan Wil en Wilma

16 November 2008 | ,

We zijn al wakker na allemaal een nacht van ongeveer 13 uur gemaakt te hebben. Vandaag gaan we een markt bezoeken. Kunnen we maar kopen, kopen en kopen. Wilma is happy.
Wat betreft het vliegen.. Dat is ons (eveliene en stefan) goed bevallen.
Slapen in zo´n apparaat is wel weer een ander verhaal, maar goed. Vandaag zullen we eens een partij foto´s maken en dan zullen we eens kijken of we die kunnen uploaden.
Later dus weer meer!!!

• 16 November 2008 - 11:59

Marjo & Kees:

Hoi allemaal !!!
    Fijn dat jullie goed aangekomen zijn !!

Genier ervan en we volgen jullie.

• 16 November 2008 - 12:00

Marjo & Kees:

Hoi allemaal !!!
    Fijn dat jullie goed aangekomen zijn !!

Genier ervan en we volgen jullie.

• 16 November 2008 - 15:25

Ingrid:

Hallo,

Fijn dat de reis goed is gegaan, en dat jullie lekker hebben geslapen. Veel plezier met shoppen en geniet van jullie vakantie.

Groetjes Ingrid, Jeroen, Teun en Niek

• 16 November 2008 - 17:25

Wout En Ineke:

hallo mooie foto's ziet er allemaal mooi uit. Ook die slager met zijn varkenskop, en die lekkere antrecote met een vet randje heerlijk. en Jantje leuke familie goede keus gedaan jongen.Het is hier 1830 uur zwaar bewolkt en 9 graden,grt.aan iedereen adios amigos .

• 16 November 2008 - 20:44

Will, Daisy En Kids:

Ha die Hamertjes!
    Ook de van luitjes uit de van Heeswijkstraat volgen jullie....geniet ervan!!( nog geen roddels te melden van uit Udenhout ha ha)
    Groetjes

• 17 November 2008 - 08:17

Judith:

Hey allemaal,

Gelukkig zijn jullie goed aangekomen! Fijne reis gehad?!

Vaag hoor, Wante Tilma van die droom van jou. Ik was gisterenavond bij oma en, ons mam, Mirel, Dirk-Jan met kids waren er. En toen we gingen kwam Wendy, Will, Hell en natuurlijk Droopy......dus ze was gelukkig niet alleen.

Leuk om ome Jan zo gelukkig te zien!! Geniet ervan en veel groetjes daar!!

xxxxx Judith, Dennis en Luna

• 17 November 2008 - 09:00

Jolanda En Wim:

Hallo allemaal,

Leuk om te lezen dat alles goed is gegaan met de vlucht. Geniet van de mooie reis! We blijven jullie volgen!

Groetjes

• 17 November 2008 - 09:19

Marcel En Esther:

Hej hallo,
    Leuk al die berichtjes en foto's. Goed om te horen dat jullie veilig daar zijn, maar wat een vieze foto's (van dat varken en die slager, juch) had me even voorbereid aub......
    Nou geniet ervan, en we zijn benieuwd naar de volgende verhalen.

• 17 November 2008 - 10:31

Gerrie En Wim:

hallo luitjes.wat een leuke foto.s. jan en ana jullie zyn ook helemaal happy om je fam. weer te zien groetjes.

• 17 November 2008 - 17:37

Ivonne Hamers:

Heee Luitjes,

Alles ok? Zo te zien wel. Tjee ben gewoon jaloers. Maar have fun en zie de verdere verslagen en fotookes wel verschijnen.

gr Ivonne

Verslag uit: ,

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili.

10 December 2008

Falkland

30 November 2008

Afgelopen twee dagen
Eveliene Stefan Wil en Wilma

Wij gaan op 14 november 2008 naar Santiago de Chili. Stefan en Eveliene hebben nog niet eerder gevlogen Dus pakken we het meteen goed aan... 17 uur lang vliegen met een tussen stop in Atlanta (Amerika) van 6uur.... Allereerst gaan we op familiebezoek van 8 dagen. De broer van Wilma (Jan) die dan weer tevens de oom is van Eveliene woont in Santiago de Chili samen met zijn vrouw Ana en 2 kinderen. Hij woont in de kunstenaarswijk(zo staat geschreven...)Bellavista. Wij gaan de stad bezichtingen en na 8 dagen gaan we per cruiseschip vanuit Valparaiso om Zuid-Amerika heen. We zitten maar drie hele dagen op het schip en de andere dag gaan we van boord en het bezoeken verschillende plaatsen en natuurschoon aan het zuidelijke deel van Zuid-Amerika... Na een dagje Urugay meren we op 7 december aan in Buenos Aires (Argentinië) Daar hebben we nog een overnachtiging en met een tussen stop van 12uur in Atlanta komen wij op 10 december weer aan in Amsterdam. Kortom wij gaan genieten van deze verre reis, familie, cultuur, zon, zee en bijzondere indrukken. Genieten jullie mee!! Wij zullen met enige regelmaat een bericht op deze site zetten. Vergeten jullie ook niet om zo af en toe een bericht te mailen naar ons en oja alle nieuwtjes graag ook doormailen. Mocht de boot zinken, geen nood, onze Wil kan overal staan en wij hebben een zwemdiploma.

Actief sinds 24 Sept. 2008